7 beste Flessenwarmers Test van 2022

Laatste update: 22.01.22

 

Beste flessenwarmers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Op zoek naar een handzame flessenwarmer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou best een handje op weg helpen met onze koopgids. Daarin bespreken we een aantal belangrijke kenmerken die de zoektocht naar de beste flessenwarmer misschien wel wat makkelijker kunnen maken. Verder zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse flessenwarmers. Zo zou je kunnen kiezen voor de Alecto BW-512 CAR. Dergelijk apparaat functioneert probleemloos op netstroom of door middel van een adapter. Echter blijkt ook de Tommee Tippee Closer to Nature een schot in de roos te zijn. Kwaliteit en betaalbaarheid worden hier moeiteloos met een neutraal doch tijdloos design gecombineerd.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Flessenwarmers Koopgids

 

Wat is een flessenwarmer en bestaan er verschillende soorten en formaten? En wat dan met het onderhoud, het gebruiksgemak en het mogelijke prijskaartje? Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk verschillende flessenwarmers met elkaar te vergelijken alvorens je er eentje aankoopt. Bedenk dus waar je naar op zoek bent en welk budget je maximaal kunt spenderen hieraan. En wie weet kun je zo nog wel een aantrekkelijke aanbieding spotten?

Het gebruiksgemak van een flessenwarmer

Een flessenwarmer is een praktisch elektronisch apparaat waarmee het mogelijk wordt om babyflesjes probleemloos op te warmen. Hierbij maakt het niet uit of het om kunstmatige babyvoeding of moedermelk gaat.

We stellen vast dat steeds meer koppels besluiten om een flessenwarmer aan te kopen. Dat kan, vooral voor de mama’s, best wel eens als een verademing gezien worden. Zelfs wanneer je je kindje borstvoeding geeft. Door af te kolven en de melk in te vriezen, kan de partner op een later tijdstip je kindje voeden en jou wat ademruimte bieden.

Verder is het ook handig indien je onderweg bent met de wagen en je kindje begint te huilen van honger. Je kunt het flesje even snel opwarmen en je kindje vervolgens voeden.

 

Het type flessenwarmer

Het type flessenwarmer dat je besluit aan te kopen, kan ook, in min of meerdere mate, afhangen van het gebruik ervan. Waar wil je de flessenwarmer voornamelijk kunnen gebruiken? Zo zijn er heel wat gebruikers die van plan zijn om de flessenwarmer enkel thuis te gebruiken. Kies dan voor een apparaat dat je makkelijk op netstroom of het lichtnet kunt aansluiten.

Is het jouw bedoeling om de flessenwarmer mee te nemen op reis, dan is een apparaat met bijbehorende adapter een goede aanbeveling. En bestaan er ook nog de zogenaamde flessenwarmers die speciaal ontwikkeld zijn om in de wagen te kunnen gebruiken. Dergelijke toestellen zijn iets compacter qua formaat maar bijzonder handig om mee te nemen onder de baan.

Apparaten die je thuis gebruikt, beschikken bovendien vaak over meer mogelijkheden. Denk maar aan het gebruik van een timerfunctie, een warmhoudfunctie en geheugen.

 

Het formaat van de flessenwarmer in functie van de babyfles

Je hebt uiteindelijk besloten om een flessenwarmer in huis te halen. Het is dan ook een goed idee om even stil te staan bij de mogelijke formaten. Zo kun je kiezen uit een ruim assortiment van grote en kleine flessenwarmers die elk op hun beurt precies doen wat verwacht wordt.

Een compacte flessenwarmer kan bijvoorbeeld best wel handig zijn indien je van plan bent om het product mee te nemen op reis of eventueel in de wagen. Een standaard of grote flessenwarmer is dan weer handiger om thuis te gebruiken.

Bij het bepalen van het formaat van de flessenwarmer raden wij jou aan om rekening te houden met het type babyfles. Bij borelingen zal het gebruikte babyflesje vaak kleiner zijn dan wanneer je een kindje van 2 jaar nog wat melkje laat drinken. Houd daarom op voorhand rekening met de grootte van de papfles als je het formaat van de flessenwarmer wilt bepalen.

 

Wanneer is de flessenwarmer gebruiksklaar

Elke flessenwarmer wordt gekenmerkt door een bepaald vermogen, uitgedrukt in Watt. Het vermogen bepaalt de kracht van het apparaat. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de flessenwarmer en hoe sneller deze gebruiksklaar zal zijn om het flesje op te warmen.

Zo bestaan er heel wat krachtige flessenwarmers die in staat zijn om het flesje in amper 3 tot 5 minuten op de perfecte temperatuur te brengen. Een standaard flessenwarmer heeft vaak iets meer dan 5 minuten nodig maar is dan ook weer goedkoper om aan te schaffen.

Bedenk dus of je bereid bent om wat extra budget te spenderen zodanig een krachtige flessenwarmer in huis te halen?

Comfort en onderhoud

Een flessenwarmer moet ook vooral comfortabel zijn om te gebruiken en te onderhouden. Bedenk daarom of de flessenwarmer voorzien is van bepaalde extra mogelijkheden en/ of kenmerken. Zo kan een warmhoudfunctie echt wel een meerwaarde zijn en ervoor zorgen dat het babyflesje met melk niet gelijk weer afkoelt.

Het kan ook handig zijn indien je de begintemperatuur eigenhandig kunt instellen en eventueel kunt aanpassen. Zorg er daarbij steeds voor dat de temperatuur niet hoger wordt dan 37 graden Celsius en bij moedermelk zelfs eerder rond de 35 graden Celsius blijft. Bedenk of je de flessenwarmer na gebruik makkelijk kunt schoonmaken. Zo kunnen bepaalde apparaten zonder problemen door de vaatwasmachine worden gereinigd.

 

Design en mogelijke prijskaartje

Een degelijke flessenwarmer hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Vaak is het beter om op zoek te gaan naar een duurzame flessenwarmer aanbieding die je gedurende enkele maanden of jaartjes kunt gebruiken. In de meeste gevallen wordt een flessenwarmer maximaal 2 jaar gebruikt. Tenzij je besluit om snel weer zwanger te willen worden.

Bedenk daarom op voorhand waar je naar op zoek bent en wat zoal je verwachtingen van het product zijn. Is de flessenwarmer vooral bedoeld om mee te nemen op reis? Of is het een product dat je meermaals per dag wilt gebruiken? Ben je bereid om een bepaald budget te spenderen of wil je liever één van de goedkopere exemplaren?

Neem rustig de tijd om de verschillende flessenwarmers en hun kenmerkende eigenschappen tegenover elkaar te plaatsen. Het kan misschien helpen om de bijbehorende online reviews van klanten ook even door te nemen. Zo zul je vroeg of laat vast en zeker met de perfecte flessenwarmer huiswaarts keren.

 

7 beste flessenwarmers (Reviews) van 2022

 

Ben je zwanger of misschien net bevallen? Dan kan de beste flessenwarmer alvast een goede aanbeveling zijn. Of je nu kiest voor een exemplaar van Medela, Bugy of toch liever Dr. Brown, Beaba, Alecto of Difrax is uiteraard een persoonlijke keuze. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we alvast 7 topproducten op een rijtje. Neem rustig de  tijd om de producten te bekijken en neem alvast een kijkje naar de online reviews en het advies van andere kopers. Veel succes!

 

 

1. Alecto BW-512 CAR Flessenwarmer met 12V autoplug

 

Indien je binnenkort moet bevallen of misschien net bevallen bent, dan kan het wel handig zijn om al een paar spulletjes in huis te hebben. Neem nu bijvoorbeeld deze degelijke Alecto flessenwarmer die je, vanwege de betaalbare prijs, vast en zeker tussen de goedkope producten zult kunnen spotten.

Het is een degelijke en duurzame flessenwarmer die werkt op basis van netstroom en geschikt is voor tal van soorten flessen. Denk maar aan de babyflessen van Dr. Brown, NUK en nog vele andere merken. Bovendien heb je de mogelijkheid om de begintemperatuur eigenhandig in te stellen evenals de warmhoudstand. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over eventuele schadelijke stoffen daar de flessenwarmer volledig BPA vrij is.

Ben je op zoek naar een degelijke betaalbare flessenwarmer dan komt dit product vast en zeker in aanmerking. We stellen dan ook vast dat de meeste klanten overtuigd zijn en het product aanraden. Echter moet je er wel rekening mee houden dat de flessenwarmer niet vaatwasbestendig blijkt te zijn.

Met de Alecto flessenwarmer mag je echt wel zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid. Het zal dan ook niet verwonderen indien velen Alecto als veruit het beste merk beschouwen. De moeite waard dus om de populairste voor- en nadelen even op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen

Kostenplaatje: in vergelijking met sommige andere flessenwarmers, zul je zeker aangenaam verrast zijn bij het zien van het prijskaartje. Misschien is het wel de flessenwarmer met de laagste prijs?

Voeding: het is een krachtige flessenwarmer die je makkelijk op de netstroom kunt aansluiten.

Handig in gebruik: je kunt, indien gewenst gebruik maken van de warmhoudstand net zoals het ook mogelijk is om eigenhandig de begintemperatuur te regelen en eventueel aan te passen.

 

Nadelen

Niet vaatwasbestendig: na gebruik kun je de flessenwarmer maar beter niet in de vaatwasser plaatsen.

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

2. Tommee Tippee Closer to Nature Flessenwarmer voor onderweg

 

Ben je echt op zoek naar een flessenwarmer aanbieding dan lijkt dit product van Tommee Tippee vast en zeker een schot in de roos. De flessenwarmer maakt deel uit van de Tommee Tippee Closer to Nature serie en kan rekenen op tal van positieve commentaren van klanten.

Deze unieke flessenwarmer is vervaardigd uit duurzaam en stevig staal en blijkt bovendien geheel BPA vrij te zijn. Bij gebruik ervan zullen er dus geen schadelijke stoffen vrijkomen. Bovendien kun je deze flessenwarmer, in tegenstelling tot het vorige product, na gebruik wel gewoon in de vaatwasser stoppen. De flessenwarmer is geschikt voor flesjes van het gelijknamige merk Tommee Tippee maar ook Nuby, Avent, Difrax en Dr. Brown behoren tot de mogelijkheden.

De flessenwarmer is behoorlijk compact en licht van gewicht en bovendien ook bruikbaar in de wagen. Klanten zijn vooral tevreden over de uitstekende kwaliteit en de correcte verhouding met de prijs. Daarnaast zijn er ook enkelen die een positief advies geven over de gebruiksvriendelijkheid. Slechts één koper had de flessenwarmer toch liefst wat kleiner gehad.

De Tommee Tippee Closer to Nature flessenwarmer is vast en zeker een schot in de roos om te gebruiken met verschillende soorten babyflesjes. Denk maar aan de collectie van babyflesjes van Tommee Tippee zelf maar ook andere merken zoals Dr. Brown en Avent vormen geen enkel probleem.

 

Voordelen

Kostenplaatje: ook hier lijkt het prijskaartje bijzonder goed mee te vallen.

Materiaal: het is een degelijke en stevige flessenwarmer die voornamelijk uit BPA vrij staal vervaardigd is.

Veilig: doordat het product BPA vrij is, hoef je je alvast geen zorgen te maken over het vrijkomen van mogelijke schadelijke stoffen.

Vaatwasser: zodra je de flessenwarmer gebruikt hebt, kun je dit apparaatje probleemloos in de vaatwasmachine plaatsen.

 

Nadelen

Te groot: volgens één klant is de flessenwarmer toch wel vrij groot van formaat en niet handig om mee te nemen.

Koop bij bol.com (€20.39)

 

 

 

 

3. B-bottle flessenwarmer Bo Jungle / Werkt op netstroom

 

Met de flessenwarmer van Bo Jungle kies je niet alleen voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid maar meteen ook voor design. Het is een degelijke en duurzame flessenwarmer die probleemloos werkt op basis van netstroom en bovendien gebruikt kan worden in combinatie met eender welk type babyflesje.

De flessenwarmer is vervaardigd uit bijzonder stevige en duurzame materialen en is bovendien volledig BPA vrij. Dat maakt het product enorm veilig voor je baby en zo kun jij ook 100% gerust zijn. Het is een krachtige flessenwarmer die snel gebruiksklaar is en precies doet wat die moet doen. Houd er wel rekening mee dat je het product na gebruik niet in de vaatwasser kunt stoppen en dat gebruik in de auto niet aan te raden is.

Het is een vrij compacte flessenwarmer met een beperkt gewicht en de mogelijkheid om begintemperatuur in te stellen. Tot op heden zijn er alleen nog maar positieve reacties geplaatst en werd het product beloond met de maximumscore van maar liefst 5 sterren.

Je kunt altijd nog kiezen voor deze unieke flessenwarmer die jou wordt aangeboden door het, alom bekende, merk Bo Jungle. Een duurzame flessenwarmer die is afgewerkt in een neutraal doch bijzonder prachtig design. De moeite waard om de positieve en negatieve puntjes even grondig te bekijken.

 

Voordelen

Voeding: net zoals de meeste andere flessenwarmers uit het lijstje, zul je merken dat ook dit apparaatje werkt door het aan te sluiten op netstroom.

BPA vrij: het zal voor veel ouders een geruststelling zijn om te weten dat de flessenwarmer helemaal BPA vrij blijkt te zijn.

Formaat: in tegenstelling tot de vorige flessenwarmer, blijkt dit apparaat behoorlijk compact en bijgevolg ook makkelijk om mee te nemen.

 

Nadelen

Geen vaatwasmachine: het is echter een aanrader om de flessenwarmer eigenhandig af te wassen en dit niet door de vaatwasmachine te laten doen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Béaba Baby Milk Second Flesverwarmer op stoom

 

Met de Béaba flessenwarmer kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze unieke flessenwarmer werkt op basis van stoom en kun je makkelijk en probleemloos in het stopcontact aansluiten. Het product is afgewerkt in een onopvallende grijze kleur en kun je gebruiken in combinatie met eender welk type babyflessen.

Je zult meteen kunnen vaststellen dat de gebruikte materialen voor de productie bijzonder stevig en duurzaam zijn en bovendien volledig BPA vrij. Daardoor zullen er helemaal geen schadelijke stoffen vrijkomen op het moment dat je de flessenwarmer gebruikt. Ook hier moet je er jammer genoeg rekening mee houden dat je de flessenwarmer beter niet in de vaatwasmachine stopt.

De flessenwarmer is niet alleen voorzien van een warmhoudstand maar biedt ook de mogelijkheid om de begintemperatuur eigenhandig te gaan instellen en regelen. Wanneer we de reacties bekijken dan stellen we ook hier alleen maar tevreden klanten vast. Zo wordt niet alleen positief gereageerd op de kwaliteit maar ook op het design. Echter ligt de prijs wel net iets hoger.

Ook hier hebben we te maken met een krachtige flessenwarmer die je heel makkelijk op de netstroom kunt aansluiten. Ben je benieuwd om te weten te komen of deze flessenwarmer aan jouw eisen kan voldoen? Dan maken wij graag een overzicht van de belangrijke kenmerkende eigenschappen.

 

Voordelen

BPA vrij: het zal je niet verwonderen maar ook deze unieke flessenwarmer blijkt volledig vrij van schadelijke stoffen.

Handig in gebruik: in tegenstelling tot sommige andere flessenwarmers, ben je bij dit apparaat van Béaba niet meteen gebonden aan een speciaal type babyfles.

Gebruiksgemak: je geniet de mogelijkheid om de warmhoudstand te gebruiken net zoals het mogelijk is om, indien gewenst, de begintemperatuur aan te passen en dus zelf te regelen.

 

Nadelen

Geen vaatwasmachine: ook hier willen we er toch even op wijzen dat het aan te raden is om de flessenwarmer niet in de vaatwasser te stoppen.

Koop bij bol.com (€49.9)

 

 

 

 

5. Dr. Brown’s Flessenwarmer / Werkt op netstroom

 

Op zoek naar een degelijke flessenwarmer die werkt op netstroom? Dan zul je best wel vaak het merk Dr. Brown zien voorbijkomen. Dr. Brown staat dan ook voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Deze unieke flessenwarmer in wit design, is krachtig en snel gebruiksklaar. Bovendien kun je het gebruiken in combinatie met eender welk flesje, op voorwaarde dat het uit de collectie van Dr. Brown komt.

Je hoeft je alvast geen zorgen te maken in verband met mogelijke schadelijke stoffen daar de flessenwarmer volledig BPA vrij is. Het is een vrij compact apparaatje dat amper 1 kilogram weegt. Dit maakt het bijzonder handzaam en makkelijk in gebruik. Bovendien kun je de flessen langer warm houden dankzij de warmhoudstand en is er ook een timer functie voorzien.

De flessenwarmer is vervaardigd uit duurzaam kunststof en, ondanks het feit dat deze niet in de vaatwasmachine kan, makkelijk te onderhouden. We stellen vooral heel wat positieve reacties van tevreden klanten vast, die het product direct aanraden.

Uiteraard is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke flessenwarmer van Dr. Brown. Dr. Brown is een bijzonder bekend merk en staat bij heel wat kopers bekend vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de aangeboden kwaliteit.

 

Voordelen

Formaat en gewicht: de combinatie tussen de compactheid en het beperkte gewicht zorgen voor een handzame flessenwarmer die makkelijk overal mee naartoe te nemen is.

Warmhoudstand: er is een warmhoudstand voorzien zodanig dat het flesje iets langer op temperatuur blijft.

Timer functie: verder is de flessenwarmer ook nog eens uitgerust met een betrouwbare en handige timer functie.

 

Nadelen

Enkel Dr. Brown babyflesjes: het is wel belangrijk om te beseffen dat je deze flessenwarmer alleen maar kunt gebruiken in combinatie met de babyflesjes van Dr. Brown.

Koop bij bol.com (€76.12)

 

 

 

 

6. Philips Avent SCF256/00 Flessenwarmer / BPA vrij / Vaatwasserbestendig

 

Met de Philips Avent kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor betaalbaarheid. Deze unieke flessenwarmer is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en makkelijk te onderhouden RVS en is afgewerkt in een neutrale zilveren kleur. Het product is geschikt voor eender welk babyflesje uit de Philips Avent collectie.

Het is een krachtige flessenwarmer die werkt op basis van netstroom en evengoed ook in de wagen kan worden gebruikt. Na gebruik kun je de flessenwarmer zonder problemen door de vaatwasmachine laten schoonmaken waardoor je heel wat tijd en een lastig karweitje uitspaart. Bovendien is het toestel voorzien van een timerfunctie maar zul je jammer genoeg niet kunnen genieten van een warmhoudfunctie.

Wanneer we de online reacties bekijken dan stellen we vast dat de meerderheid van de klanten duidelijk tevreden is met hun aankoop. Zo wordt niet alleen een positief advies gegeven over het fraaie design maar ook de correcte verhouding tussen de prijs en de kwaliteit springt in het oog. Echter is het ontwerp net iets te groot volgens één koper.

Ben je niet alleen op zoek naar een kwalitatieve flessenwarmer maar ook eentje met een betaalbaar prijskaartje? Dan lijkt dit product van Philips wel een schot in de roos te zijn. Toch is het handig om de belangrijkste voor- en nadelen even op voorhand te kunnen bekijken.

 

Voordelen

Materiaal: bij de productie van deze unieke flessenwarmer heeft men gekozen voor een behuizing uit duurzaam RVS.

Voeding: ook hier kun je deze flessenwarmer heel makkelijk en snel op de netstroom aansluiten. Bovendien is de flessenwarmer ook geschikt om in de wagen te gebruiken.

Onderhoud: het RVS materiaal is bijzonder makkelijk schoon te maken maar daarnaast kun je de flessenwarmer na gebruik ook gewoon in de vaatwasmachine stoppen.

 

Nadelen

Geen warmhoudfunctie: ben je van plan om deze flessenwarmer aan te kopen, bedenk wel dat er geen warmhoudfunctie aanwezig is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Chicco 00007388000000 flessenwarmer / Draaiknop / AC stroombron

 

Tenslotte is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor de flessenwarmer van het bekende en sterk gewaardeerde merk Chicco. Ben je op zoek naar een unieke flessenwarmer die je kunt aankopen tegen een zacht prijsje dan loont het de moeite om dit product even van naderbij te bekijken.

Zo zul je merken dat de flessenwarmer gebruik maakt van een AC stroombron die ervoor zorgt dat de opwarmtijd slechts 5 minuten in beslag neemt. De bediening van het apparaat is ook bijzonder eenvoudig en gebeurt door gebruik te maken van de aanwezige draaiknop. Het is een krachtige flessenwarmer, compact van formaat en licht van gewicht. Dit maakt het geheel bijzonder handzaam.

Jammer genoeg zijn er tot op heden nog helemaal geen online reacties bij het product geplaatst. Dit maakt het voor ons moeilijk om jou verdere informatie te bieden omtrent de gebruikerservaringen. Houd er wel rekening mee dat je deze flessenwarmer niet in de vaatwasser kunt stoppen en ook niet in de wagen kunt gebruiken.

We kunnen het rijtje van de 7 topproducten afsluiten met deze unieke flessenwarmer van het merk Chicco. Om het voor jou allemaal wat overzichtelijker te kunnen maken, zijn wij alvast op zoek geweest naar wat nu precies de kenmerkende eigenschappen van het product zijn.

 

Voordelen

Opwarmtijd: het is een bijzonder krachtige flessenwarmer die amper 5 minuten nodig heeft om volledig op te warmen.

Draaiknop: er is één grote draaiknop voorzien waarmee je de bediening van het apparaat kunt regelen.

 

Nadelen

Geen vaatwasmachine: er wordt aangeraden om deze flessenwarmer niet in de vaatwasmachine te stoppen en bijgevolg eigenhandig schoon te maken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Hoe lang werkt een flessenwarmer?

Wanneer een flessenwarmer precies gebruiksklaar is, heeft veel te maken met het type apparaat en eventueel het merk dat je besluit aan te kopen. Heb je er best wel wat geld voor over dan kun je kiezen voor een bijzonder krachtige flessenwarmer. In slechts 3 minuutjes bereikt het apparaat een temperatuur tussen 35 en 37 graden Celsius.

Echter bestaan er ook tal van flessenwarmers die iets langer nodig hebben dan 3 minuten. Apparaten waarbij het ongeveer 15 minuutjes duurt om het flesje op te warmen, zijn alvast geen uitzondering meer. Kortom, kies een duurzame flessenwarmer met een krachtige voeding en vrij hoog vermogen.

Q2: Hoe lang moet de borstvoeding in de flessenwarmer?

Als we echt de voorkeur moeten geven dan is het nog altijd beter om moedermelk au bain-marie op te warmen. Echter, is een degelijke flessenwarmer die vrij traag opwarmt helemaal niet verkeerd. De ideale temperatuur van moedermelk is uiteraard op lichaamstemperatuur. Reken dus ongeveer rond de 35 graden Celsius maar zeker niet veel meer.

Het grote verschil met het opwarmen van moedermelk is dat het trager moet worden opgewarmd dan bijvoorbeeld gewone flesvoeding. Tijdens het opwarmen van de moedermelk is het ook belangrijk om het flesje regelmatig even te schudden alvorens verder op te warmen. Kortom, het zal wel iets meer tijd innemen dan gewone flesvoeding.

 

Q3: Flessenwarmer wanneer nodig?

Moet je binnenkort bevallen of ben je reeds mama geworden, dan kan een degelijke flessenwarmer best wel een goede aanbeveling zijn. Een flessenwarmer is een handig apparaatje waarmee het mogelijk wordt gemaakt om kunstvoeding of zelfs moedermelk op te warmen. Bij kunstvoeding mag de temperatuur niet hoger zijn dan 37 graden Celsius en bij moedermelk ligt de temperatuur rond 35 graden Celsius.

Op die manier is het mogelijk om je kindje te laten voeden door je partner of iemand anders zodanig dat je zelf even wat kunt rusten. Het apparaat zorgt ervoor dat je baby’tje op tijd voeding krijgt en biedt jou tevens de mogelijkheid de voeding even uit te besteden aan iemand anders.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES